مدیر اجرایی سومین جشنواره موسیقی بومی البرزنشینان لیلم:
منظومهخوانی نقطه قوت سومین جشنواره لیلم است.
مدیر اجرایی سومین جشنواره موسیقی بومی البرزنشینان لیلم نقطه قوت جشنواره را بخش منظومهخوانی عنوان کر کرد و گفت: بسیاری از منظومههای مازندران یا تاکنون شنیده نشده و یا اینکه در حال فراموشی است و جشنواره فرصتی برای احیای این منظومهها است.
به گزارش روابط عمومی سومین جشنواره موسیقی البرزنشینان لیلم، محمد غلامی در حاشیه برگزاری نخستین روز از جشنواره لیلم اظهار کرد: سومین جشنواره موسیقی بومی البرزنشینان لیلم از صبح امروز در سالن هلال احمر مازندران در ساری شروع به کار کرد.
وی با اشاره به اینکه بخش رقابتی صبحها در سالن هلال احمر مازندران برگزار میشود، افزود: بخش جنبی جشنواره هم از ساعت 21 تا 24 در بوستان ولایت تا روز چهارشنبه برقرار است، روز پنجشنبه این مراسم از ساعت 18 تا 20 در مجتمع دنیای آرزو برگزار میشود و اختتامیه جشنواره هم از ساعت 19 روز جمعه در همین مجتمع برگزار خواهد شد.
مدیر اجرایی سومین جشنواره موسیقی بومی البرزنشینان لیلم گفت: در بخش جنبی جشنواره هر شب یک گروه موسیقی از مازندران، 2 گروه موسیقی البرزنشین، یک گروه نواحی ایران و یک گروه خارجی در بوستان ولایت ساری به اجرای برنامه میپردازند.
مدیر موسسه فرهنگی و هنری مهرآوا با بیان اینکه در سومین سال برگزاری جشنواره لیلم، رشد خوبی در بخش محتوایی داشتیم، تصریح کرد: رشد 10 درصدی را در ثبت نام هنرمندان در جشنواره شاهد هستیم ضمن اینکه نسبت به دوره نخست و دوم برگزاری جشنواره، در رده زیر 19 سال با رشد 30 درصدی مواجه بودیم و این نشان میدهد جشنواره در اهداف خود که ایجاد نشاط اجتماعی سالم و آینده هنری فعالان جوان نوجوان حوزه موسیقی نزدیک شدیم.
غلامی ادامه داد: افزایش علاقهمندی به موسیقی و حضور در کلاسهای آموزشی باعث رونق آموزشگاههای موسیقی و مراکز فروش آلات موسیقی را میتوان از دستاوردهای جشنواره لیلم دانست که به اقتصاد موسیقی استان کمک کرده است.
وی با اشاره به اینکه حضور علاقهمندان و عموم مردم در بخش جنبی جشنواره که در مرکز استان و دیگر شهرستانها برگزار میشود رایگان است، خاطرنشان کرد: همچنین لیلم فرصتی برای رونق گردشگری مازندران است و هماهنگیهایی با بخش گردشگری انجام شده تا تورهای گردشگری در جشنواره حضور یابند.
مدیر اجرایی سومین جشنواره موسیقی بومی البرزنشینان لیلم، نقطه قوت جشنواره را بخش منظومهخوانی عنوان کر کرد و گفت: بسیاری از منظومههای مازندران یا تاکنون شنیده نشده و یا اینکه در حال فراموشی است و جشنواره فرصتی برای احیای این منظومهها است.
غلامی با بیان اینکه آموزشگاه برتر در آموزش هنر بومی و استادانی که بیشترین هنرجو را به جشنواره معرفی کنند از دیگر بخشهای جشنواره است که امسال اضافه شده، یادآورشد: این بخش انگیزه فعالیت بیشتر برای آموزشگاهها و استادان حوزه موسیقی است.
وی در پایان گفت: بیش از یکصد نفر به عنوان تیم اجرایی جشنواره لیلم مشغول به کار هستند.